Första advent

Oj oj oj... Skulle varit på fet med jobbet idag, men jag orkade inte. Kändes rätt tråkigt att inte kunna följa med, men jag har varit helt utslagen hela dagen. Helgen har varit, aaa, jag kommer knappt ihåg vad jag gjort, men har jobbat i alla fall. Efter fredagens jobb, som varade i 8 timmar, istället för 3,5 som jag är van vid. 
 
Somnade vid klockan 6 på morgonen, och var helt klart tröttare än jag någonsin varit förr. Ja, så det var väl min dag, trött var ordet för idag. Men jag har en känsla av att jag är mycket piggare imorgon, ska försöka sova gott och länge inatt.

Tänd nu ett ljus och mys. PUSS

En liten "dikt" om kyla och värme...

Höstmörkret faller och jag undrar ifall det är något universalt fenomen att alla saknar någon att hålla om? Alla som inte har någon i alla fall.

     På våren spirar kärleken, på sommaren blomstrar den och är den bra nog så kanske du lyckas ha någon att krama om i höstmörkret. Kritisk som jag är så tror jag att många relationer stannar där, efter sommaren när spänningen försvinner och vardagen åter kallar så kallnar det lätt, och snabbt.

     Vintern är lång och kall här i norden, kanske är det därför vi vill ha någon att hålla hårt om i höst, för att försäkra att någon värmer vår säng i vinter? Kanske.


x-mas spirit!

Åhhh, idag har jag verkligen känt julkänslor. Vet inte riktigt varför, jag menar, det har ju inte snöat idag, det har mest blåst. Men julkänslan har kommit smygandes dem senaste dagarna, helt oväntat. Jag trodde inte att julkänslorna skulle komma smygandes såhär, oftast brukar dem komma när jag har börjat baka julgodis och pynta, men detta året känner jag bara att det kommer att bli en bra jul. Kanske är det därför. 

Jag tänkte som såhär.. nu när jag bloggar att varje dag ska jag ha en julnotis. Det kan antingen vara ett julklappstips, ett rim eller ett recept på gott julgodis... något i den stilen. Tänkte det kunde vara lite mysigt. Få lite julkänsla här på bloggen också.. =)


De senaste dagarna har jag och Patrik fixat i hans lägenhet. Satt upp nya gardiner (stora mörklila, underbart mysiga!!!) och pysslat med en massa annat. Det roliga är att det verkligen förändrade hela lägenheten, den gick från att ha varit kall, men fin, till att bli varm och mysig. ÄLSKAR att inreda! Det är underbart.... Lite av mina julkänslor kan nog ha kommit från att jag fått pyssla så mycket de senaste dagarna.

Ne, nu ska jag nog vila lite. Har blivit sjuk idag nämnligen, tur att jag inte behöver gå till skolan imorgon. Hostar och har ont i halsen, och näsan rinner som ett vattenfall.. underbart... eller inte..

JULPUSSAR till er allihop, ta på er extra mycket kläder, så att ni håller er friska!


Filosofiskt

Vi här på min lilla skola anser oss vara ytterst kontroversiella, och detta med långa dagar, det är orimligt på något sätt. På grund av ett underbart schema, som vi haft fram till förra veckan, har vi blivit väldigt bortskämda. Idag hade vi egentligen första långa dagen på hela året. Från morgon till eftermiddag.

Just nu sitter jag på filosofilektionen. Det är faktiskt rätt intressant, mycket av min sinnesförvirring kan förklaras genom filosofi, din med Peter, hihi* Panta rei, allt flyter. Ingenting finns egentligen... bla bla bla.. Diskussionen fortsätter och övergår till flygande spagettimonster. Alex hävdar att det inte finns något som säger att dem inte finns, endast för att stödja att hans teori är den rätta. Att jorden och allt runt oss är uppbyggt av atomer. Min ståndpunkt lämnar jag öppen så länge, jag vill spekulera i detta med ingenting, men visst låter det inte riktigt rimligt allt detta med filosofi.

På något sätt har läraren lyckats att få mig att förknippa religion med filosofi, är det rätt? Inte måste det finnas en tro på en gud för att man ska kunna tro på oändligheten, materialism, det är nog mer av min livsåskådning.

"Det här är ju vansinnigt!" - från ett mycket kritiskt klassrum.


Speak ur mind: Santa claus vs. The Grinch???


In case you did not think of it today I would like to remind you all of that it's exactly one month left to Christmas Eve! 
I can imagine that many of you are stressed because of the holiday coming up and all, but at the end of the day, are you feeling like the Grinch, or Father Christmas himself??

When people mention Christmas I almost freak inside, coz I know I have so much to do until then, but really, I love Chrismas, and I LOVE preparing for it. I have also heard many say that they would have nothi´ng agains skipping Christmas this year.. TERRIBLE, TERRIBLE, idea, I think. But I can still relate to it, there is a lot of unnecessary fuss bout Christmas, but silly as I am, I love all that fuss!

So, to repeat the question of this week!
- Whom are you?? Santa Claus or The Grinch??!

Also, at Christmas I believe anything is possible, it's when miracles we only dreamt of secretly happen...

UPDATE and "SPEAK UR MIND"

För omväxlings skull (och för att ett par av mina underbara vänner/släktingar bett om det så bloggar jag på engelska idag!)

As my dear readers know today is the day to show the results from last weeks  "TRENDBAROMETER" (which I'm calling speak ur mind, this week)


I am so happy that so many of you commented on my question, I'm glad to see that it interested so many of you. As a reminder I would like to tell you all that the question was, what color of nail polish is the absolute hottest this winter???


Your answers:

4 out of 7 voted that RED was the absolute hottest color!

On second place we have the wonderful color: purple!


Thank you so much for participating. / In a few minutes or so I will update with the "speak ur mind/trendbarometern... stay tuned


Blääääääääääääääääää

Blä Orkar inte mer skola Trött Kall Ont i huvudet Stel i kroppen

Ok, färdigklagat! Bara lite allmännt off antagligen, mest för att jag fryser, som sagt, tidigare idag, måste köpa ny jacka. Borde plugga, men min lärare håller på att göra om uppgiften som ja vill arbeta med, så väntar väl lite med det då, har ju trots allt lunch. Ska jobba idag igen, hade jättekul förra gången, men hoppas bara att jag hinner att vila lite innan jag börjar jobba, så att huvudvärken försvinner.

Här är i alla fall en liten pic på hur jag känner mig just nu, alltså helt KNAS!


KYLA / dagens OUTFIT

Shit! Idag var det typ väldigt kallt ute! - ifall ni inte märkte det menade jag.... men förhoppningsvis var det inte bara jag som frös som en stucken gris idag. Jag har kommit till skolan idag, och kommer inte lämna skolan förrän det blir varmt igen. Tror att efter skolan får jag åka direkt till vårt underbara köpcentrum och köpa en varmare jacka, möjligtvis en ny halsduk och matchande mössa, vem vet vad jag hittar, hihi*

Nu till dagens lite för kalla outfit..


Älskar dessa underbara jeans från Pepe - Pepe is the shit!
Body från Gina Tricot


 



I profil, blundar, men spela roll, hihi*


Var tvungen att ta ett på hur de ser ut upp till, älskar den höga midjan, som jag b.t.w. lovade att aldrig bära. ;)


Till sist, min underbara vän Peter, som alltid är lika fin!
Love Ya!


 

I'll be back!


 


Lots of updating

Shit, I made it! Jobbade ju igår kväll/natt och är nu uppe, tidigt som tuppen och befinner mig i skolan. B.T.W. skadade mitt finger igår, har typ en flis som jag inte ser, därav går det inte direkt fort att skriva detta inlägg, haha!

Men tillbaka till ämnet, jag är faktiskt stolt över att jag inte skolkade från svenskan, inte för att jag skolkar alls ofta, men det är så lätt att försova sig. Patrik var ju dock en ängel och gick upp tidigt och gjorde kaffe, tack älskling! Det är så mycket enklare att gå upp ifall man vet att det finns klart kaffe. Mmmm...

ÄNTLIGEN! Nu ska vi få gå ifrån denna svensklektion för att ta en snabb fika. tbx. hihi*. En varm choklad och jalla med hallonsmak senare...
 
Jag måste säga att det var så kul jävla kul att jobba igår, har saknat alla människor och stämningen. Fixade förresten så att jag troligen kan vara ledig från jobbet på lördag, vilket betyder att jag kan följa med Patrik till sin syster i helgen, och även ta en trip till kära far på söndag. Hoppas på en lyckad utgång och en trevlig helg, hade vart kul. Lite nervös för att åka hem till Patriks syster, och hennes pojkvän, men dem är väldigt snälla så det går nog bra. hihi* Lång bilresa bara, men då kan jag ju blogga, hihi*!

Så.. det var det jag hade just nu, jag ska inte glömma att tacka för alla som kommenterat angående trendbarometern. Blir så glad när jag kollar översikten och ser att ni betygsatt dessa nagellack, skiner som en sol! *hihi*

PUSS så länge!

Nighty-jobb

Idag var det dags att jobba igen, har inte jobbat på en och en halv vecka. Eftersom jag jobbar på en nattklubb blir det ju inte så många dagar i veckan även om man jobbar alla dagar. Det känns faktiskt förvånande kul att få jobba, jag älskar mitt jobb! Tänk vad underbart att kunna säga så, hihi*

Aaa, nu var det dags att börja göra sig iordning, sminka och klä upp sig, tyvärr hinner jag nog inte att lägga upp någon bild av vad jag har på mig, men jag uppdaterar imorgon igen.

PUSS (och ha en mysig lill-lördag!)

vardagsliv = bläää

Jag har ett par rädslor här i livet. Jag kan nog tala för oss alla och säga att det finns något som skrämmer oss alla, men den rädsla jag skulle vilja adressera idag är: vardagslivet
     Okay, det kanske lät lite luddigt, men min värsta mardröm är faktiskt, vardagen... Jag vill inte att mitt liv ska bli så enformigt att jag vaknar upp varje dag och vet precis vad jag ska göra, att jag kan planera långt i förväg, för jag vet att inget oväntat kommer att hända, att jag lever ett liv totalt utan rymme för spontanitet. 
   Så vad gör man? Måste alla förhållanden bli vardagliga? Efter att man varit ihop ett tag tenderar ju vardagen att träda fram, dels för att man umgås så mycket att man inte har tid för dem saker som måste göras om man inte låter vardagliga ting störa.
     Men jag har bestämt att vardagen inte ska få ta tag i mitt förhållande med Patrik. Jag vill ha kvar all spänning, all romantik och all spontanitet. Patrik brukar säga "älskling med dig kan det inte bli tråkigt, för ingen dag kommer någonsin bli densamma igen" detta säger han ju i och för sig oftast när jag är totalt tokig och typ freakar. Dock tror jag att det ligger mycket sanning i det, eller jag hoppas det.
     Jag har bestämt mig för att inte låta mitt liv bli vardag, trygghet, rutin och vardag kan vara de värsta ord man kan använda i ett förhållande, enligt mig. Jag vill vara trygg, men inte vara ihop med någon för att det är tryggt, jag har vissa rutiner, men jag låter inte mitt liv styras av dem, visst har jag en vardag, men jag väljer att se bort från den...
     Jag tänker avsluta med någon sorts metafor. "När jag lagar mat, håller jag mig aldrig till recepten!"

Puss


Veckans TRENDBAROMETER! - nagellack

Denna veckan skulle jag vilja adressera en gammal trend vs. en ny. Det hela gäller nagellack! Själv är jag ju skogstokig i nagellack och skulle knappt lämna hemmet utan det, det är som mitt smink.

Fråga: Vilken färg är hetast i vinter?

a : rött
b: lila
c: svart
d: ett annat alternativ

Tack på förhand, rösta gärnet nu!

PUSSSSS

ps. själv föredrar jag hm:s nagellack, det håller måttet!

Jävla MÅNDAGAR! / Utvärdering av förra veckans trendbarometer

Jag förstår att det dör mest människor på måndagar, statistiskt sett. Människor drabbas alltså av hjärtattacker och liknande mest på måndagar, vilket jag inte har svårt att tro på, för vem får inte panik varje måndag?!
     Jag tror inte att ångest räcker för att beskriva hur stressad jag är och hur mycket jag har att göra innan jul. Jag vet inte om jag ens kommer att ha tid att sova innan årsskiftet. Det är inte bara skolan, utan mitt upp i allt ska jag försöka ta körkort också. Det blir att bara plugga på. Som tusan!
     Imorgon har jag matteprov, vilket känns lite nervöst i dagsläget, men jag ska verkligen gå igenom det sista ikväll. Ska hem till Patrik, så jag hoppas att han kan hjälpa mig lite. En bra grej är ju i alla fall att jag just fick höra att jag har sovmorgon imorgon, vilket betyder att jag kan plugga långt in på natten idag. =) Tur i oturen kallas det. 
    
TRENDBAROMETERNS UTVÄRDERING AV: CHINOS 

Jag tackar alla er som kommenterat angående Chinosen. Jag kan glatt berätta att ca 90% av alla er som har röstat röstade för Chinos. Så min slutsats blir att Chinos håller i vinter! Så alla killar där ute, här har ni chansen att individualisera er stil ytterligare. TACK

PS. Veckans trendbarometer uppdateras ikväll.

PUSS SÅ LÄNGE! - och stressa inte, det är måndag idag, men det är iaf långt kvar tills nästa måndag!


underbara SÖNDAG

Hej igen!

Hur är det med er denna underbara söndag? Vädret är klart och kallt, helt fantastiskt. Igår var en go dag, fick en del bra saker gjort och resterande av dagen mös jag med Patrik. Vi gjorde lasange, jaa, vi är faktiskt så duktiga =) ! Hihi*

Snart kommer pappa och hämtar mig, ska åka hem till honom, farmor och farfar är i sverige nu, kul att äntligen få träffa dem, tror inte jag har träffat farmor på tre år nu... Ska övningsköra idag också, med pappa; kul! Älskar att köra bil, och körkortet närmar sig ju faktiskt.

Jag skulle vilja påminna er om att det är sista dagen för veckans trendbarometer idag. Ni får gärna lägga en sista kommentar innan jag sammanställer svaren. Imorgon, eller inatt nån gång, beroende på om jag kan sova eller inte, så kommer jag att lägga upp resultatet och nästa veckas trendbarometer. Följ dramatiken, hihi* :P


Dagens outfit får ni antingen ikväll eller imorgon. Vet inte hur länge jag kommer att vara hos pappa, så vi får se när jag har tid att uppdatera igen. Men imorgon som senast. Imorgonen är det ju faktiskt Måndag igen, shit va helgen går fort!

Ha nu en underbar söndag, ta det lugnt och vila upp er för måndagen. PUSS


God Morgon! / Dagens outfit

Är ni vakna ännu? Jag tycker att det är en liten bedrift att vara vaken redan, i och för sig bruklar jag jobba helger på en nattklubb så det är väl därför detta känns som tidigt för mig, men denna helgen är jag ledig. =) gott!

Nu är vi ( jag och Patrik) på väg ut, vi sitter i bilen.. Ska till stan och troligen till IKEA, älskaar nämnligen IKEA =) !!!!

Nu ska ni få lite bilder på dagens outfit! - på både mig och min älskling



Min älskling bär:
Diesel jeans
Röd cardigan från bondelid
...och visst är han söt?!




Idag bär jag:
Svart enkel klänning från Gina Tricot
Långärmad tröja från marlene







Jag älskar detaljer.. därför kompenserade jag med en stor bling blign klocka till min enkla klädsel.

Älskling sitter i telefon med jobbet och jag bloggar, hihi*

Ha nu en bra dag, så hörs vi snart igen, glöm inte att imorgon är sista dagen ni kan rösta på trendbarometern!

PUSSSSSSSSS

Myskvällens outfit!

Ja, dagens outfit blev det inte idag riktigt. Men ni kan få kvällens outfit i alla fall... Idag har jag på mig en mysig klänning från Gina Tricot och ett par svarta leggings, samt ett svart tygband i midjan. Klänningen är en riktig hit om du bara vill se mysig och SÖT ut. Ballongformad som den är så går det varken att se smal eller tjock ut i den, man ser helt enkelt inte ens egna former, vilket är lite av en vanesak.



PS. Notera att jag har målat mina naglar röda igen! Kunde inte hålla mig, förlåt. Jag vet att de kanske inte mår så bra av det, men jag älskar mina röda naglar...



Och en PUSS fick min ÄLSKLING

GOD NATT

Försov mig! - Förlåt!

Heej! Visst lovade jag att jag skulle börja med dagens outfit idag..? Det gick ju sådär, men jag ska inte svika er mina kära läsare! - jag lägger upp dagens outfit ikväll!

Jag och älsklingen hade tänkt gå på bio idag, men vi får se hur det går med det, eftersom filmen som jag ville se inte går i min lilla stad än. *sad face*

Jo, måste berätta om min underbara morgon! Vaknade 07.05, bussen till skolan går 07.15 , tidsoptimist som jag antagligen är tror jag att jag kan hinna med bussen och kutar upp... Klär mig snabbt och utan varken mat eller KAFFE lämnar jag huset. Dock missar jag bussen med ca 1 minut, och får stå i busskuren i kylan i 50 minuter och vänta på nästa buss.

Har ju, som ni vet inte mått på topp det sista, så det här med att inte få dricka på morgonen fungerade inte så bra, var allvarligt talat rädd för att jag skulle svimma, igen. Time to shape up Jess! - inte slarva!

Det var min underbara morgon, lovar att lägga upp dagens outfit senare idag, även imorgon... med massa bra trendtips.

PUSS underbara läsare!

ÄLSKAR att ja fått så mycket kommentarer!

Vill väldigt gärna besvara era frågor som ni ställer, och älskar att ni kommenterar! Fick en fråga om hur mycket jag väger och hur lång jag är, jag kan säga att jag är 176 cm lång, vikten, nja, hihi... Den håller jag för mig själv tror jag, men lagom är väl annars ett bra mått.

Sov nu så gott! - Dröm söta drömmar! PUSS - så hörs vi imorgon igen, med mer modetips...
                                           
PS. Imorgon tror jag vi börjar med dagens outfit. Stay tuned!

Piraten och "aaa, typ skulle vara Dracula"

Satt och kollade igenom mina kort som jag lagt in på datorn det senaste. Insåg att jag faktiskt inte lagt in några kort från Halloween. Nästa tanke var ju att, det är ju lite sent att göra det nu. Men, wtf, klart man kan göra det nu! Ni vll väl se, eller hur?  hihi*

Jag skulle vara utklädd till  Dracula egentligen, med västa capen och så, men efter ett par glas vin kändes den stor och jobbig, och jag snodde Patriks "hatt" istället, och blev pirat. Han var ju så söt utan den... och jag i den...



 



Världens sötaste älskling!

 

Hade tyvärr ingen bild på efter att jag blev sminkad och så. Tråkigt nog.
Men här är en bild på mitt linne i alla fall, älskar det!
PUSS PÅ ER!

Till Julia! + (snabbt trendtips - naglar)

TILL JULIA

Ja, de flesta har pms en gång till, och sen så börjar det trappa av. Hoppas jag verkligen, för jag vill verkligen inte må såhär igen, och det vill inte min pojkvän heller att jag ska, hihi* det är nämnligen han som får ta all skit! Igår varjag till exempel väldigt arg för att han inte kunde hjälpa mig nog mycket med min matte, men det är ju inte riktigt hans jobb heller... Förresten, hur hittade du min blogg Julia, lite nyfiken ;) ?

Tack så hemskt mycket för de fina komplimangerna, är glad att du tycker om den! =) Försöker att utvidga min blogg och få fler läsare, men det är svårt....

TRENDTIPS

Jag är en sådan människa som inte kan vara utan nagellack, i ett halvår nu har jag inte gått en enda dag utan det. Det är som mitt smink, så ni kan tänka er i vilket hemskt skick mina, normalt, vakcra naglar är! BLÄÄÄÄ! De ser näst intill ruttna ut, så nu, efter att jag tog bort nagellacket, det var ett par dagar sedan, har jag lovat att låta dem vara nagellacksfria tills dem mår bra igen..

Så, för att dölja mina inte allt för vackra klor tänkte jag att jag kompenserar med stora accessoarer. Det fungerade faktiskt, inte många märkte mina fula naglar, men jag fick många fina komplimanger för min fina matchning med accessoarerna..  PS. ÄLSKAR klockan - saknar London!



Det var allt för nu, snart ska jag ta en underbar promenad, först ska jag dock arbeta med en "HUGE" inlämning i historian. PUSS PÅ ER! - kommer in o uppdaterar lite sedan igen... ps, glöm inte att kommentera om trendbarometern, så att jag har några fina resultat att redovisa på måndag..

PUSS 


Svar till kommentar av Julia

Heej Julia!

Först och främst vill jag tacka, tycker alltid det är kul att få kommentarer, och svarar gärna på frågor...

Din fråga som var "vad är mini-piller?" tänkte jag lite förenklat besvara. Mini-piller är alltså något man kan ta istället för p-piller, har man migrän eller hjärtsjukdomar i släkten kan det vara ett bra alternativ. Det kan också på längre sikt göra så att blödningar och pms försvinner. Mini-pillrerna lurar kroppen på så sätt. Verkar som något väldigt bra, om det fungerar, så personligen väntar jag med häpnad. Hoppas på att det ska fungera lika bra på mig.

PUSS PUSS

Hur mår NI idag?

Har ni någon gång kännt er själviska när ni bloggar, det är bara jag och jag, och ännu mer jag! Tråk! Tänkte börja med att fråga hur NI mår idag? Har NI haft en mysig lill-lördag? Är det film och mys som gäller ikväll, eller är det plugg och jobb som är centralt för kvällen?

Mina förhoppningar är i alla fall att ni haft en mysig dag i höstrusket, glöm inte att det faktiskt finns en mysig sida till denna årstid också.

Min dag, vill jag helst inte dela med er, jag har aldrig förr mått så otroligt dåligt som jag gjort idag. Igår började jag med mini-piller och jag vet inte, men kanske protesterade min kropp litet mot dem idag, förhoppningsvis var det en blandad kompott av missnöje som kroppen yttrade.. för jag vill verkligen att detta med mini-piller ska fungera.

Jag tog mig i alla fall in på badrummet, men där blev jag liggandes. Ville spy, var för varm, kallsvettades, tappade känsel i armar och både hörsel och syn var som bortblåsta. Jag har svimmat förr, men jag kan säga att jag hade hellre svimmat idag än att "vara på väg att" svimma och känna av det i över en timma. Likblekt ansikte och läppar vitare än sockerbitar. USH! Aldrig igen säger jag bara... jag var så rädd...

Ruskigt mysiga kramar fråm mig till er i alla fall! PUSS


"Miss independant vs. Miss lovesick"

"Du är min lilla drog - du får mig att gå på moln och begära mer!" - Det var min pojkväns ord till mig efter att vi träffats idag, för första gången på två dagar. Det är sjukt hur mycket vi saknar varandra så fort vi inte ses. Jag kan inte mer säga än att jag älskar honom otroligt mycket... Jag har ingen aning om var han får allt sött ifrån..hihi

Hade lite dåligt samvete förut. Mådde inte så bra och hade ont i magen och så, men så kom min prins hem och tog hand om mig. Du kanske tänker "och vad är det för fel med det?" Jo, jag ska berätta... 

Jag vill helst vara självständig, det är en viktig del av mitt liv att visa att jag klarar mig själv, att jag kan själv. När jag känner att jag "behöver" någon blir det med en gång en negativ reaktion för mig. Jag tycker då synd om Patrik som har en flickvän som "behöver" hans stöd, jag vet inte varför, men jag antar att jag inte vill att han ska känna att han bara ställer upp och ställer upp utan att jag ger något tillbaka. Nog försöker jag att ge tillbaka den kärlek som han ger mig, vid varje givet andetag. Om jag lyckas är tyvärr inte upp till mig att avgöra.

Älskling... jag vill att du ska veta att jag aldrig känt såhär för någon förut. Jag tröttnar inte på dig, som jag alltid gjort förr, jag har dig brevid mig och allt jag känner är ett begär av att ha mer. Jag kan aldrig tröttna på dina mjuka kyssar eller hur du pillar med mina lockar i din hand medan vi ser på tv, för mig finns det ingen tryggare känsla än att ha dig nära. Lyssnar till hur du andas, och jag kan nästan höra dina drömmar.

Jag kan inte förstå hur du orkar att försöka förstå mig när jag är omöjlig, men att du försöker skiljer dig från mängden, där de flesta bara hade givit upp. Du skiljer dig från dem alla, you're a keeper!

Yours truly / Jess

TRENDBAROMETER - NY APPLICATION!

Från och med idag kommer jag att uppdatera en ny trendfråga varje måndag/ söndag kväll. Det gäller här för DIG att göra din röst hörd! Jag vill veta vad just du tycker! Vid veckans slut kommer jag att redovisa resultatet och dementera ifall trenden är här för att stanna eller bara på tillfälligt besök!

Eftersom jag ännu inte har klurat ut hur man kan skräddarsy en ny "app", så skulle jag vilja att ni lämnar er betygssättning som en kommentar. Betygsskalan kommer att vara 1-5 och motivera GÄRNA varför du gett just detta betyg.

EX: Betyg 4/5 - (för att dessa slipsar ser ut som ngt min farfar skulle hitta i sin garderob)



VECKANS TRENDBAROMETER
Fråga:
Chinos, in or out? Min fråga denna vecka är otroligt enkel, jag vill bara veta, vad tror ni, är chinos ett hållbart plagg denna höst? Jag inriktar mig mest för killars del i denna fråga just för att jag själv tycker att chinos är ett plagg som kan pigga upp en garderob otroligt mycket, istället för att välja vanliga jeans, som alla har!
'
För tjejer är det lätt att skapa sig en individuell stil, även om modeintresset inte är särskilt stort, för en kille däremot kan det vara riktigt svårt, för hur mycket finns det egentligen för killar? Hur många olika stilar finns det att välja bland? kan kanske chinos rädda en vardaglig garderob, och få den till att bli en moderiktig istället?

sist men inte minst måste jag bara lägga upp en bild på min älskling som står och stolt visar upp sig i sina nya chinos, personligen ÄLSKAR jag dem, och är överlycklig över att även han tyckte om dem.

PS. Oviktigt vetande, khaki är hindi för sand/ damm. Därav fick denna färg sitt namn, rätt logiskt.



Saknar Mamma!

När vi har våra mammor tillgängliga och nära oss, där vi vill ha dem, då skulle vi aldig kunna hävda att vi någonsin behövde dem, eller är det bara jag? Min mamma har i alla fall varit bortrest i snart en vecka, och jag BEHÖVER henne. Hennes dagliga stöd, hennes sätt att se på livet och hennes underbara förmåga att trolla bort mina bekymmer. 
     Föddes mammor med denna kraft? Hur fick de den? Allt jag vet är att nu när mamma inte varit här har hela liv et liksom strulat till sig en aning, allt blev lite jobbigare. Och det är inte det att jag skiter i att gå till skolan eller sköta mina skyldigheter, tvärt om! Jag har till och med bestämt mig för att ha mer tid åt pluggandet och skärpa till mig en aning. Men ändå...allt bara strular! Alla jobbiga saker som jag skutit upp tycks komma till ytan nu när mamma inte är här. Åhhhh! Och jag som skulle vilja se mig själv som självständig, men jag behöver mammas stöd. Det är inte att jag inte klarar de praktiska sakerna, dem klarar jag fint, men stödet som mamma (omedvetet, från min sida)  ger mig varje dag, det behöver jag.
     Hade jag bara kunnat prata längre stunder med henne i telefon hade det fungerat, men tyvärr ska det ju vara så dyrt att ringa utomlands. Det positiva i hela denna historia är dock att mamma kommer hem imorgon. Då kan vi äntligen ha vårt tjejsnack och göra en update inom allt skvaller vi missat. Min mamma och jag har en väldigt nära relation, och just för att jag delar allt med henne så är det psykiskt jobbigt att vara utan henne.


KOM HEM KÄRA MAMMA.. Puss Gumsan.


Halka

Åhhhh, ja är så nervös! 
     Idag ska jag ha halkövning med trafikskolan, kan man inte bara muta någon och få ett körkort?! Visst vet jag att det inte fungerar så, men det hade varit mycket enklare. Bröt totalt ihop igår för att jag var så nervös, tur att man har världens sötaste pojkvän som fångar en när man faller... Enligt honom är denna upplevelse antagligen bara något bra för mig, något att ta lärdom av, och jag håller med. Varför skulle jag annars vara så f***ing nervös för?!

Sitter här med kaffekoppen i handen och funderar. Gick upp extra tidigt idag, men om 1 halvtimma måste jag bege mig av, kanske lika bra att dra på sig lite kläder och åka. Längtar efter mitt körkort, då kan jag ta bilen istället =) hihi..

Ville bara säga hej till er, och visa min oro, har ni gjort halkan än? Lycka till i fall ni inte har det... och håll tummarna för mig. PUSS PUSS alla SÖTISAR

ps. I'll let u know how it sorts out.

RSS 2.0