Benjamin Button - se den!

Såg filmen igår med älskling! - såååå bra! Verkligen en annorlunda film som på något sätt inte lyckas bli tråkig trots den långa längden. Den är 2:45 timmar. Brad Pitt i huvudrollen som Benjamin gör en suverän insats, där han spelar en karaktär som föds som gammal och sedan åldras baklänges. Jag vet, det låter helknäppt, men sååå bra var den. Verkligen värd fem stjärnor i min bok.

PS. Vår 9-månadersdag var underbar! Vi fikade och jag blev bjuden på semlor, mmmm.. sen drog vi iväg och shoppade väldigt fina kläder. Patrik köpte en vit skorta och en svart väst, alltid användbart, och jag köpte en grå väldigt lång kofta och ett nyinkommet vitt sommarlinne. Kul det är med nya kläder, lovar att lägga in bilder på det när vi tar på oss det. Efter detta gjorde vi god mat och såg på national treasure, också en väldigt bra film. Senare på kvällen var det bion som hägrade, myyyyyyyyyyyyyyyyyys dag. Love ya honey!

TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT

Jess trött idag...
Orkar inte plugga....
Finner ingen motivation, dock stressad.....
Har jobbat natt......
Ingen fara, sovit ett tag iaf......
Tog Patriks bil till skolan, HIIHIHIHI........
Hur vågade han låna ut den??????
Men det gick bra......
Nu måste jag plugga......
Fan.....
Orkar inte......
Men ska ge det ett försök......
Kanske går på bio ikväll...
Jag och Patrik firar 9 månader idag!!!
Jess älskar honom!!!!!!!
Ska vi gå på Changeling eller Benjamin Button....????? - har ni sett dem???

PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS


Mysdag - på stan - Massa bilder

Känns som om allt jag och Peter gjort idag är att promenerat, men ska sanningen fram så har vi haft en väldigt mysig dag idag.

Vi började morgonen, strax innan klockan 8 på morgonen. Då gick vi till Cactus, vårt favorit-fika-ställe här i stan...



Underbart rykande kaffe på morgonkvisten....mmmmm



Såhär fin var Peter denna morgon. I helt ny väst och allt - love it!

Efter ett par lektioner var vi ju som vanligt hungriga igen. Lång håltimma väntade, så vi gick och hemtade massa god Sushi! Det var så gott... och det är ju så fint...



Hihi* favoriten är makirullar!



Lilla jag, njutandes av sushi och mys.
 
Hihi, händelserik dag i bilder. Som om detta var nog, vi åkte till vårt lilla (stora) köpcentrum och köpte mer shampo och balsan- TIGI... och gav pojkvännen en stooooor kyss - tillslut... hihi*

Hihi, Puss på er, hoppas att ni får en underbar dag i vinterkylan!

Den Lilla Svart - Shoppingfynd!

Det spelar ingen roll vem du, var du bor eller vad du gör. Alla borde ha i alla fall en liten svart...klänning. Klänningen som jag köpte idag klassas knappast som en liten svart klänning, eftersom den är lång, men jag självklart hittar man "den lilla svarta i min garderob".

Dagens fynd var en klänning ifrån Objekt, ordinarie pris var 459 kronor, men jag gav 99, hihi*
Upp till består klänningen av en svart spets, gulligt och snyggt, nertill är det detsamma, ca 10 cm board. Klänningen är annars enkel, ett måste att ta till detaljer. På sommaren, gärna färgglada skor, möjligen korall och färgade smycken eller sjal till. På bilden tog jag mitt nitskärp till, bara för att ge en mer klassisk men zassy stil till det. Om ni kollar noga så ser ni att jag har korallfärgade naglar, ett vinnande koncept detta med korall, helt underbar färg och snygg till svart. PUSS


bergochdalbana-makeitstop!

Jag vet inte vad det är med mitt humör. Mina tidigare ursäkter håller inte längre och jag börjar fundera ifall det kanske har med mina mini-piller att göra. Jag kan bli så arg, eller snarare ledsen och sen helt plötsligt avreagerar jag mig och allt känns bra i tre sekunder, sedan kommer ångern. Jag vet att Patrik har fått ta en hel del det sista, och han är underbar! Han förstår, men jag vill inte att han ska behöva ta sådant, det ska ingen behöva. Därför ska jag börja räkna till typ 100 varje gång jag blir arg, och därefter fundera över om det är värt et att skälla på någon annan, eller om konflikten bara sker inom mig själv.

Jag har inte mått så jättebra det sista. Kännt mig lite ledsen och deppig egentligen för ingenting. Det är lite jobbigt för man känner sig löjlig, jag nästan skäms för att jag inte mår helt 100, för jag har ingen som helst anledning att må dåligt. har en underbar pojkvän, är tok-kär och alöla omkring mig är helt underbara. Visst är jag lycklig, och kanske borde jag påminna mig själv om det varje gång som mitt humör sjunker och jag känner paniken kommer farande. Allt kommer att ordna sig, allt kommer att bli bra, framtiden ligger planerad framför mina fötter.

Älskling, du får mig att le, även när solen går i moln...

TIGI

Åhhh, mitt hår är underbart idag. Jag älskar känslan. Lockarna är fasta och strukturerade, inget friss, bara mjuka fina lockar.... som doftar gott!

Priset på TIGI glömde jag att skriva, vilket jag fick en kommentar om, tack, hihi*

Just nu har Bellbox ett erbjudande där du kan köpa alla tre produkterna för 235 kronor. Då ordinarie pris ligger på 607 kronor. Ett väldigt hett erbjudande så passa på att handla medan dem fortfarande har det.  

Balsam 179 kr
Shampo 169 kr

Ps. Köpte en underbar klänning, svart lång i siden, men spets nertill och upptill. Får nog ta och lägga upp en bild på den senare, reafynd, hade varit rätt dyr men kostade nu bara 99 kronor :)

PUSS PUSS PUSS KRAM PUSS PUSS PUSS

Veckans Produkter - TIGI



Älskade mamma! - hon investerade nyligen i nya hårprodukter.
Både mammas och mitt hår har varit något livlöst det senaste så det var dags för nytt shampo, det var klart. Nu testar vi Catwalk, TIGI. Än så länge verkar det vara riktigt grymt!

Produkterna vi köpte var, shampo, balsam och en kräm som man har i blött hår, efter dusch. Denna serie Catwalk är specialicerat för lockigt hår, men det finns också för rakt hår.

Så nu sitter jag här vid datorn och sneglar lite på Bones på tv:n. Håret är mjukt och gott, men inte minst doftar det väldigt gott, ett tips är att du luktar på shampo innan du köper det. Tråkigt om du köper ett dyrt shampo som du inte tycker om doften på. Detta doftar underbart, men starkt, så inget för den som är känslig i nosen. 

PUSS PUSS PUSS KRAM PUSS PUSS PUSS 

underbara äckliga naturkunskap

Med den underbara äckliga naturkunskapen kommer också dem arga klasskamrater.
Det är dock lätt att förstå att dem är sura, vem hade inte varit det om man blev tvungen att redovisa om kroppens utsöndringssystem, så som....



Snygg och syggare!

ps. tur att man fick centrala nervsystemet, haha!

Dagens outfit



Idag körde jag på en enkel outfit. Ibland känns det bara rätt. Varken mycket smink eller smycken, bara mys. Det som fröändrar denna outfit från tråkig till snygg är egentligen skärpet, och att jeansen inte är helt blend. Det krävs inte så mycket... ibland, and I hate to say this, less, can be, more!

Jeans från Pepe
Svart baströja från Gina Tricot
Nitskärp från Vero Moda, även supersnyggt som armband
Och självklart goa kaffekoppen i handen, kan ju inte lämna den, hihi*

Underbara produkter från Åhlens




På våg till bussen idag strosade jag runt lite på stan. Åhlens fick stå till svars när jag kände att min hy behövde en boost och mina naglar en ny pigg färg.

Ansiktsmask från Åhlens 20 kr        - Med kakao i =) helt underbar! Nackdel: man blir väldigt chokladsugen!

Maybelline Express Finish 22 kr     - Det var ett extraerbjudande, därav det billiga priset. Men jag har blandat i ett par droppar rött, för att ge en starkare färg. Skinande och fint. 

Åhlens Läppbalsam ca 30 kr          - Ett svagt färgat läppbalsam för mjuka och skinande läppar. Faktiskt förvånande bra.  

Ibland behöver man skämma bort sig med lite mysiga produkter, pamper youself!


Ex-talk

Ikväll har jag och min underbara snackat ex. Något som jag i vanliga fall har väldigt svårt med, men idag gick det faktiskt bra. Vi har pratat både om mina ex och om hans, inga dåliga grejer, men bara snackat om dem lite. Jag ser ingen mening i att försöka smutskasta någon, varken mina eller hans ex, jag är ju fortfarande vän med mina.

Jag känner mig lite stolt, jag är varken sur eller frustrerad över något som rörde hans ex, ett stort framsteg för mig. Jag behöver inte känna att dem säkert hade något som jag inte har. Det kanske de hade, men det spelar mindre roll, för nu är han med mig. Och jag är med honom.

Vi har också pratat framtid idag. Shit va mycket prat vi har hunnit med idag, hihi*. Jag tycket att det är bra att prata om saker, sover bättre om nätterna om jag slipper ligga och fundera över framtid och vad han tycker hela tiden, mår bättre utav att bara veta.

Som ni kanske vet skulle jag vilja flytta utomlands. Detta har disskuterats, men enbart ur positiva synvinklar. Jag vill verkligen flytta, det är en av mina drömmar. Men främst av allt så är det en dröm som jag har kunnat relatera till utan att tänka negativt eller vemodigt till. Det är något som jag verkligen vill helhjärtat.

Kanske blir det denna stranden som blir min nya granne.. bild från google, Fuerteventura.


Vårens färger!

Jag har funderat lite, och på lite mindre allvarliga saker än dem jag funderade på igår. Jag har spenderat en stunds tankar på vilken som verkligen kommer att bli vårens färg. Det spelar kanske ingen större roll för mig, för jag kommer att köra på rosa och korall ändå. Jag bara längtar tills det blir vår och man kan gå i vackra sommriga färger varje dag. UNDERBART.

Vilken färg kommer ni att satsa på i vår? 



Kram Kram Kram Kram Kram Kram Kram Kram

Mysmorgon

Det känns som om de flesta morgonar i mitt liv faktiskt är mysmorgonar nu mera. hihi* Kanske beror det på att mitt schema oftast börjar vid en behaglig timma. Idag börjar jag kl 14.10, vilket är lite väl sent, men det är skönt att inte behöva gå¨upp tidigt varje morgon, det passar mig.

Nope, nu ska jag hjälpa pojkvännen min, det tycks vara en allmän röra i hans lägenhet, och jag känner mig lite som en bidragande faktor för detta. haha! Så med kaffemuggen i handen ska jag nu gå iväg och pyssla lite, puss så länge, vi
ses hörs säkert igen idag! PUSS 




Kaffemuggen i handen ja, hihi*

Pick up yourself and brush off the dust – Barack Obama

Det var ett förberedande tal för sämre tider, ett inspirerande tal för framtida hopp men framförallt var det ett historiskt tal som kommer att prägla våra framtida generationer. Det kallades "The turning point of future generations" vilket jag hoppas på att det kommer att få förbli.


Installationsceremonin var vackert sammansatt med tal och bön men inte minst med sång. Bland andra sjöng Arita Franklin.


Barack Obamas tal var inte direkt utan förväntan, hela världen satt med stora öron och lyssnade till det tal som skulle skriva historia. Barack Obama var nu den 44 presidenten att svära eden. Vid ceremonin märktes det att spänningen tog fatt i den tillträdande presidenten då han hade svårt att svära eden utantill. Retoriker, en titel han fått, förtjänade han dock senare vid sitt installationstal.


I talet som skulle leda amerikanerna, och inte minst världen, in i en ny fas adresserade han diverse problem. Indirekt kunde man märka av kritiken mot föregående president Bush, hans "lathet" då många av dem största problemen idag inte tagits seriöst nog. I talet fanns också många antydningar på att USA måste skärpa sig och bli mer miljövänliga, att det som sker i Amerika inte bara berör Amerika. Han pratar om att biobränslen måste produceras för att driva våra bilar och för att ge oss el. Allt väldigt fint innästlat i ett vackert tal. Han pratar om infrastruktur och statens betydelse, vägar och broar ska byggas. Remaking America, är något som han nämner, och kanske är detta just vad som krävs för att vända denna tragiska situation.


I USA är det idag 7.2% arbetslöshet, detta är den högsta arbetslösheten sedan andra världskriget. Detta ska lösas med ett stimulanspaket, ett stimulanspaket värt 800 miljarder. Obamas plan är att chocka USA ur krisen. Om det sker en så stor förändring att ingen kan undgå den, då kanske dem kan undgå krisens bittra eftersmak.


Framförallt skulle jag vilja säga att det var ett oerhört vackert tal. Där han pratar till alla världens lyssnare, där han pratar till den muslimska världen och uttrycker en önskan för respekt och hopp och om att finna gemensamma grunder.


Han får även med sin pappa i sitt tal där han refererar till "In the village where my father was born." Det är ett patriotiskt tal, men också ett tal som visar på lojalitet och moral. "Loyalty and patrionism, these things are old these things are true." - Barack Obama.


Obama berättar i sitt tal att han fått kritik för att han har lovat att försöka förändra på så mycket, dem säger att det inte går, speciellt inte i den kris som vi nu befinner oss i. Obama sa som svar. "Their memories are short!" Han pratar därefter om hur mycket deras förfäder gjort för detta land och hur mycket dem förändrade, under mycket sämre förhållanden. Jag kan inte citera detta ordagrant men han sade också att: En man som för mindre än 60 år sedan inte hade blivit serverad på en lokal restaurang, står nu framför er och svär en ed.


Det tal Barack Obama höll idag var utan tvekan personligt, känslomässigt, politiskt och givande. "You can not outlast us, we will defeat you!" - Barack Obama.


Barack Obama

Idag sker det! Barack Obama tillträder posten som USA:s nya President! Personligen tycker jag att det är underbart. han verkar verkligen ha folket på sin sida och rätt inställning till USA óch vad som krävs för att det ska ske en förändring. Jag tror att det är en positiv föränding för USA, dem behöver en ny ledare, med ett nytt förhållningssätt. Att Hilary Clinton fick ämbetet som Utrikesminister kommer säkerligen också att fungera bra. Till en början höll jag på henne och ville se henne som nästa president, så jag är glad att hon i alla fall fick ett högt uppsatt ämbete i Vita Huset.

Jag rekommenderar verkligen att ni läser Barack Obamas böcker, han är verkligen en inspirerande och bra författare. Jag känner till två av hans böcker, försökte få tag på "My father had a dream" men den har varit slutsåld ända sedan han vann valet, istället köpte jag en bok som heter "Att våga hoppas". Denna bok handlar om den amerikanska drömmen och styrkan att råda över sitt egna öde. 

Jag har inte kommit så långt i boken ännu, men ser fram emot att läsa ut den, det som jag läst har varit väldigt bra, jag rekommenderar den för er som vill lära känna Barack Obama. PUSS


 

Filosofi

jag tror att det är idag som min filosofiuppgift ska in. Jag är ju dock inte i skolan eftersom jag är sjuk, men jag ska försöka göra klart den idag så kanske jag kan maila in den senare. Jag var bara tvungen att berätta om uppgiften, för vet ni vad den heter?? hihi* Kaffepaus! Det är kanske just det som filosoferna gjorde, diskuterade över en kaffepaus (om nu kaffet fanns, kanske var det bara en illusion, hahah). NEJ, måste försöka skärpa mig och iaf börja med uppgiften, lovade nämligen mig själv detta igår, även fast huvudet och kroppen värker mer än vad som borde vara lagligt så måste man väl ändå göra någonting?! - Jo det tycker jag =)

Jag skulle inget hellre vilja än att gå ut i friska luften och ta en go promenad, men vågar inte. Vill inte riskera att bli ännu sämre. Men men, imorgon kanske. Får försöka vara lite effektiv istället. Hihi*

PUSSS - Hörs senare hoppas jag!


Blondinbella

Please give her a break!

Seriöst, jag tror att den mesta kritiken hon får mestadels beror på avundsjuka. Jag tycker att hon är otroligt stark som orkar stå emot all kritik och fortfarande orkar att göra sin grej. Jag känner henne inte, jag kan inte försvara hennes personliga egenskaper, men jag anser inte att jag har rättigheten att kritisera henne heller. Varför skulle jag det? Om jag själv vore lika stark som henne skulle jag ha varit väldigt stolt, och det hoppas jag att hon är. Vi är lika gamla hon och jag, och att fixa den pressen med allt annat som händer runt omkring, det är styrka.

Jag fixar knappt att planera vad jag ska ta mig till när skolan tar slut, men jag har bestämt mig för att allt kommer att fixa sig, allt kommer att bli helt underbart. Det blir inte bättre av att man oroar sig. Jag tänker istället på att jag är en lyckligt lottad tjej som har kärleken på min sida, jag har en älskling som jag inte kan få nog av och som inte får nog av mig, fortune can't buy you happyness, but love can.

Tillbaka till ämnet, jo, låt Isabella vara! Ge henne en chans att hämta sig mellan alla angrepp av kritik. Hon kämpar hårt varje dag, för att dela med sig av sitt liv och ge råd. Hon slåss emot dem som säger att anorexi är snyggt och hon försöker att  ursäkta det faktum att hon tränar mycket. Men jag anser inte att hon ska behöva ursäkta detta, att tro på anorexi och träna är verkligen inte samma sak. You go Isabella, du gör ett bra jobb och jag tycker att du förtjänar att höra det ibland också!

PUSS

Mornin' mornin' Darlings

Japp, vaknade upp med nackspärr och ont i kroppen. Underbara influensa! Haha.

Det är bara och ta nya tag och hoppa upp ur sängen (eller snarare försiktigt resa sig utan att förstöra nacken) och påbörja en ny dag. Jag tycker inte om att klaga, men känner att jag gjort det rätt mycket det sista, förlåt Patrik, du har fått höra en del av det. Jag ska försöka att se på livet från en positivare sida, hihi.

Nu sitter jag i skolan, har endast en lektion idag och sovmorgon så inte ska man klaga! Hihi. Jag kom på en sak imorse, att januari är snart slut! Jippi! Januari och februari är klart dem tråkigaste månaderna på året, men hihi dem är snart över!

Imorgon ska jag och Peter ta en kaffe, och kanske en gosak, på espresso house. Detta efterlängtade kaffe, tillsammans med den efterlängtade Peter! Shit, where have you been? Saknar dig min vän, längtar tills vår fika imorgon.

PUSSSSSSS

PS: Jag håller på att lära mig photoshop, det tar lite tid kan jag ju medge och detta är varför jag inte uppdaterat några bilder, jag håller nämligen på att greja och försöka lära mig att fixa snygga grejer. Vill exempelvis göra en ny header. PUSS DS.

FLUNSAN

Japp, influensan har slagit ner. Fan, jag tycker inte riktigt om det. Inte alls. Jag älskar att prata, och som straff sätter sig alltid förkylningar i halsen på mig. Har så ont i halsen nu att det är svårt att svälja te. Så elakt! Ni som har haft influnsan iår, jag tycker synd om er. Den sätter sig verkligen i musklerna. Lite läskigt.

Det enda som är positivt med flunsan är nog egentligen att man har en ursäkt för att få äta obegränsat med glass. =) och bara slappa och se på film. Jag skulle dock ha jobbat idag, och jag känner mig lite lat för att jag inte gjorde det, men det klart, jag kan ju inte hjälpa att jag är sjuk. Bättre att jag blir frisk fortare än att  bli ännu sjukare.

Nu tror jag att det är dags att sätta på en film, kanske blir det sex and the city, puss på er älsklingar!

Tristess - Dagdrömmar

Sitter i skolan. Jag har inget emot skolan, men när man bara är i skolan för att invänta nästa lektion, ja då tycker jag att det är fullkommligt värdelöst! Dem har ändrat vårt schema så nu har vi två stycken håltimmar på fyra timmar, visst är man motiverad till att gå på dem lektionerna, inte!

Förutom tristess och arga tankar över schemat kommer dagdrömmarna smygandes. Var just och solade lite på underbara Meddo, och somnade faktiskt, helt läskigt, hihi, vaknade av att lamporna i solariumet stängdes av. Började tänka på framtiden, och som ni kanske vet så har jag haft lite ångest för framtiden den sista tiden. Men idag har det faktiskt känts kanska ljust. Pratade med Cecilia förut, helt plötsligt kommer jag med mitt något klumpiga förslag "Men, dra med dig syrran så flyttar vi utomlands, jag, du, din syster och min alldeles underbara pojkvän!" Japp, det var det. Det roliga var nu att hon inte helt ratade min ide, vi började istället prata om möjligheterna kring allt. Vi landade på Spanien, och därefter satt vi och sökte på lägenheter.

Saken är den att om Patrik vill så vill jag självklart ha med honom. Men det är lättare att hitta ett boende om man är fler. Så varför inte fråga Cecilia och Jenny om dem ville hänga på, kändes helt rätt! Nu är ju inget bestämt och vi spekulerar bara, Patrik har ju knappt träffat dem, men desto fler desto roligare, så ser jag det!

Vi hittade två lägenheter som vi tyckte var intressanta. Den ena låg i Malaga, Spanien, vi lade in en intresseanmälan på den med en gång. Priset per månad var inte skrivet så vi frågade efter detta. Sedan fann vi en lägenhet i Palma på Mallorca, det fanns inga bilder, men som det var beskrivet lät det fantastiskt! Denna lade vi oxå en intresseanmälan på, och förhoppningsvis kan vi få svar och kanske få se några bilder, vem vet det kanske är helt ruttet, hihi. Eller fabulous! Jag har ju ett litet förflutet på Mallorca, men jag älskar verkligen ön, den är så otroligt vacker och lugnet där passar mig perfekt. Det finns civilication men den större delen av ön är helt beroende på turism och därmed förljer deras lugna och harmoniska sätt. Inte kan man låta sitt förflutna styra ens framtid. Elelr hur?


Sen har jag även funderat på reseledare en del. Jag var inne på ving idag och kollade, funderar på att söka. Söka kan man ju alltid göra, chansen att jag blir antagen till ens en intervju är ju inte speciellt stor. Skulle man få jobbet kan man ju självklart alltid tacka nej om man skulle ändra sig. Fördelen med att vara reseledare är att då skulle jag kunna skaffa mig en lägenhet i Sverige, så att jag hade en fast punkt här hemma. Kanske i Göteborg. Reser jag ivär känns det lite som om man måste börja om från början igen när man väl kommer hem. Vilket jag kommer att göra, för jag vill ju plugga i Sverige. Som läget är nu så är min fasta punkt mestadels hemma hos min mamma, men eftersom jag alltid åker mellan Patrik, mamma och Pappa så känns det knappast som en fast punkt. Jag vill ha ETT hem, där jag har allt och känner mig hemma. Det skulle betyda så otroligt mycket för mig.


Förstår ni min kluvna känsla? Men fortfarande vill jag resa, och jag SKA resa. Hur när och vart, jag det får ni följa här på bloggen.


Dagens Outfit

Nu ska jag göra något som jag inte gjort på lääänge. Jag ska lägga upp dagens outfit! Detta är vad jag hade på mig till skolan idag:



Svart tunika             - Bik Bok
Röd kjol                   - Twist and Tango
Svart leggings        - Gina Tricot
Guldigt halsband   - Mammas gamla (älskar vintage)

PUSSPUSSKRAMKRAMPUSSPUSS

Ny Kosmetika-Kollektion hos H&M

Tog en tripp till H&M idag för att köpa ett genomskinligt (klart) nagellack. Jag älskar dem, de är underbara. Jag som alltid har målade naglar använder detta nästan dagligen. Har det alltid som skydd över det färgade nagellacket, på så sätt håller det mycket bättre. Men, det jag tänkte säga var att jag upptäckte att dem hade fått en ny kollektion kosmetika. Nya läppglans, nagellack, rouge, allt! Det är fortfarande H&M:s egna märke, men i nya förpackningar, tuber och former. Färgerna på nagellack och läppglans var också nya, alltså inte samma färger som de haft innan, väldigt fina nagellack!

En bild på mitt nagellacksköp. Det guldiga nagellacket är från den nya kollektionen, favoriten har ni brevid.



Nyttig början...

Japp, då var det dags, igår (måndag) började mitt nyttiga liv, och hur många gånger har man inte hört den liksom, hihi. Men seriöst, denna gången är jag allvarlig, det handlar inte om att banta eller liknande, det handlar om att känna sig frisk och sund. Jag tycker om den känslan, att bara känna sig nyttig!

Så, så lite vetemjöl som möjligt, inget socker, ingen CHOKLAD (det är det svåraste) och bla bla bla, inget annat onyttigt, och helst inte äta för sent på kvällen. (om det inte är myskväll). Jag känner mig själv rätt bra vid det här laget, eftersom jag gjort detta ett antal gånger, så jag får ta en "gobit" varje vecka, så att jag har något att se fram emot. Denna "gobit" kan vara exempelvis en chokladbit eller liknande. Denna veckans godbit är dock redan uppäten, mamma köpte semlor, och jag kunde ju inte låta henne slänga min, så jag åt den, hihihihihi*

Men det betyder ju att ingen mer godbit förrens som tidigast måndag nästa vecka. Jag vet att jag klarar detta, jag har gjort deet så många gånger, och lyckats. Min pojkvän har dock aldrig sett mig genoomföra det på riktigt, alltså seriöst. Så hans ord var "jag ger det en vecka", dessa ord lovar jag att han ska få äta upp, för jag är lite starkare än vad han tror. hihi. Jag ser fram emot att börja känna mig sund igen, och förhoppningsvis kommer jag hinna med att träna en hel del framöver. Men för att hinna detta så måste jag plugga nu, så nu är det hejdå så länge. 

 

Hihi* nyttigt mellanmål, (ananasjuice och clementin)

Massa pussar *pussssssssssss*

Inga skor idag - plugg

Jaha ja... Det blev ingen sko-shopping idag. Jag och Patrik hade tänkte åka in lite snabbt innan middagen hos mor min, men så blev det visst middag tidigare och vi hann inte med skorna. Förhoppningsvis hinns det med en annan dag. Nu måste jag dessvärre börja plugga. Har en uppsats som ska lämnas in senast på fredag, och jobbar två nätter fram tills dess, så har en hel del att göra. Men men, det ska jag nog klara, bara jag kommer igång, hihi, brukar vara så.

Puss och godnatt på er lyckosar som får gå och sova. *PUSSSSSSS*

ps. för alla er där ute med lite "små-ångest" för allt ni borde hinna med, jag har just upptäckt att det kanske skulle kunna underlätta ifall jag slutade skjuta upp saker, bara ett litet tips. ds

SkoREA!

Haha, visst är det underbart!? Jag älskar skor, och nu råkar det ju faktiskt vara rea. Dock så har jag planerat att inte handla allt för många par denna rea, men nått par blir det säkert, hihi.. Ska dock lägga band på mig själv. Någon som behöver skor ska istället få chansen tänkte jag. Pojkvännen min BEHÖVER skor så tänkte försöka hitta nått snyggt par till honom lite senare idag. Det är nästan lika bra, eller till och med bättre, att handla till andra än mig själv.

Tänkte att vi skulle dra till Bianco, älskar deras skor! Kvaliteten är jag väl lite tveksam till, men skorna är helt enkelt snyggast där, bland dem "vanliga" affärerna i "vanlig" prisklass vill säga, hihi!

Off we go, to the paradise of shoes! - Meet you there!

Korall = Kärlek

För ett par dagar sedan kom den. Jag kännde lyckan och åter kom hoppet om en ny vacker vår. H&M- katalogen hade landat, i min postlåda.
     Jag prakiskt taget sprang in och satte på en hel massa kaffe. Så med kaffekoppen i ena handen och katalogen framför mig började min längtan efter våren börja.
     I katalogen började sökandet, vad blir det för trender, men speciellt vad blir det för färger och detta är vad som gjorde mig sååå glad. Den främsta färgen i vår och sommar kommer att bli korall! Själv älskar jag rosa, vilket går hand i hand med korall. Det finns många olika sorters koralltoner, men en sak som är säkert, var inte försiktig i vår, blanda och ta till dig så många toner som möjligt! - coral foreva!

( bilder från http://hm.se/ )


Underbara korallfärger, rosa nagellack och den goa leopardmönstrade sjalen som en fin brytning. Puss på er...


RSS 2.0