Det är sista veckan innan jul, kan bara betyda = PANIK

Detta med julpaniken, den traditionella julpaniken, den har jag inte ens hunnit med... Paket och dylikt har jag någorlunda koll på, men jag hinner inte att stressa över det nu, det som oroar mig är allt plugg. Sitter och pluggar nu, och har gjorde det i typ två timmar, men det känns inte som om jag kommer någonstans. Uppgiften är för svårt och mitt tålamod trytar. Blev så arg på uppgiften för ett tag sen att jag nästan rev sönder alla mina papper. I vanliga fall brukar jag ha mycket att göra, men jag brukar aldrig uppfatta saker som svåra, eller känna att "shit, detta kan jag ju inte!" men nu, nu känner jag så... Micke, denna uppgift är löjligt svår, och dina anteckningar fattar jag nada utav! ifall du undrade.

Nope, jag har tyvärr inte tid att blogga mer idag. förlåt. Men ni ska få en bild av något som jag verkligen håller kärt när jag pluggar, något som jag inte pluggar utan! - KAFFE!




Saknar Starbucks!!!!


Ps: Ikväll ska jag jobba, så det är bäst för mig att jag snabbar på med pluggandet för ikväll har jag inte tid, och imorgon har jag tid hos frisören, det får ni ju självklart få kort på imorgon. hihi* Pussssssss på er!

Liseberg Julmys!

Åhhh, ÄLSKAR Liseberg på julen, det är sååå fint och sååå mysigt. Ni ska få se ett par bilder jag tog när jag och Patrik var där igår.



De hade en julgransutställning. Med en massa olika roliga julgranar, bland annat en med massor med flaggor i, och en med (the one and only) Elvis. hihi*



Underbart kort på kaktornet. Såååå fint... Magiskt!



Det är inte Rudolf med den röda mulen, men det är "Söt-nos" hihi* Renen var små söt, den kom fram och nosade och gosade med mig!



Hihi* jag och älskling försöker se söta ut framför kameran i vinterkylan. Vi hade verkligen jättemysigt! Verkligen glad att vi åkte älskling, älskar att hitta på söta saker och roadtrips med dig..!

PUSS PUSS

Tredje Advent och Luciamys

Jo, det var ju Lucia igår, men jag skriver om det först idag. Jag hade en sån otroligt mysig Lucia igår. Helt underbar! Jag vaknade upp hos Patrik och för en gångs skull behövde vi inte stressa upp, utan tog en väldigt mysig julmorgon. God frukost och julljus tända. Sen åkte vi för att shoppa julklappar, vilket alltid är lika mysigt. Jag ÄLSKAR att ge julklappar, det är världens bästa känsla... Vi hittade en hel del och detta med julpanik känns ganska avlägset, i dagsläget.  

Sen kom vi hem till Patrik igen och då satte vi igång med julbak. GOTT. Vi gjorde knäck, vilket hör julen till, ingen jul utan knäck... Sen lagade jag stark mat, som var uppskattat av min älskling, kul. Han köpte föresten en stor röd julstjärna som vi hängde upp i vardagsrummet, det blev jättefint, trodde inte att det skulle bli så underbart juligt av en stjärna till, men underbar var den.. Ni ska få se en bild på den här:



Ha en trevlig tredje advent, önskar Jess

PA1201

Japp... today is the day. Projektet ska vara inlämnat och klart. Jag har kämpat med det i flera veckor och jag är glad över att säga att det äntligen är klart! Så underbart! jag trodde aldrig att jag skulle klara det tills den utgivna deadline som fanns, men det gjorde jag... Skönt.

Nu ser jag fram emot en lugn myshelg med massa julmys med min älskling, pyssla kanske baka och se på mysfilmer. Jag tror inte ens att jag ska jobba i helgen, så potencialen är på topp för en bra helg. Imorgon är det ju Lucia också, jag har inte riktigt fattat det än, men imorgon när man får höra luciasångerna blir det nog mysigt värre! 

Nu ska jag återgå till att plugga, sitter i skolan, och ser på julkalendern... och myser som vanligt. Men har en hel del som måste göras innan jag kan lämna in projektet. PUSS på er! 

Hipp Hipp Hurra!

Grattis min älskade mamma på din födelsedag!

Du ska veta att du är världens bästa mamma, och vi är alla lyckligt lottade att få vara i din närhet. Du är fantastisk. Jag hoppas på att din födelsedag blir bra och att du lyckas med nästa kladdkaka. (ni ska få se på hur den första såg ut, hhhihi*).

Jag älskar dig, oändligt mycket!



Min underbara mamma!
Love Ya!

KÖRKORT!

Mitt sinne kan beskrivas med ett enda ord: LYCKA!

Äntligen, ÄNTLIGEN har jag fått mitt körkort. Efter att kört i nästan ett halvt år, och tagit lektion efter lektion... Jag hade teoriprovet förra tosdagen, klarade det på första försöket och blev måttligt överraskad, och väldigt glad. Idag, kl 08:15 innefann jag mig på trafikskolan. Strax före halv gick jag ut och gjorde säkerhetskontrollerna på bilen, efter detta varmkörde jag och trafikläraren min. 
    
Igår hade jag dubbel körlektion, och jag tror aldrig jag kört så KASST, men kanske var det bra. Det tog ner mig på jorden, ordentligt! Imorse var jag därför taggad och allmänt fokuserad. Jag var inte så nervös som jag trodde att jag skulle vara, men nervös var jag allt...lagom nervös tror jag... :)

Varmkörningen med trafikläraren och prat med receptionisten gjorde mig lugnare, och jag började acceptera att det enda jag kunde hoppas på var att jag skulle klara av att koncentrera mig i 30 minuter, och inte göra någon tabbe, det var allt upp till mig.

Uppkörningen gick bra. Jag behövde inte parkera någonstans, vilket jag tyckte var lite konstigt trodde nämligen att man alltid fick göra det. Jag körde i rondeller, rödljus, vände och enkelriktade gator. Förutom att det var grymt halt så var det väl inte särskilt svårt, och förutom att jag råkade blinka vänster när han sa höger så gick det väldigt bra! =)

Hihi, kan knappt tro att det är sant! Världens bästa julklapp någonsin! =) 

PUSS på er!  -  *lycklig* 

PS. Tack trafikskolan, ni har alla varit helt underbara! Stöttat mig och hjälpt mig att bli motiverad. TACK!


skol-fan-helvete

Ok, så nu är jag klar med dagens plugg, och klockn är 00:14. Ska det vara såhär? Nja, jag tycker inte det, men fan, när man ínte vill lägga hela helgen på att plugga får man ju ta igen det någon gång.

Denna veckan kommer jag absolut inte ha tid för ett liv, alls. Eftersom jag har plugg upp i halsen, eller vad man nu ska säga. kanske blir sötnos lite ledsen, eftersom han redan idag vill att vi skulle sov ihop, men allvarligt talat, jag har inte tid! Jag måste tyvärr vara väldigt egocentrisk denna veckan, och helt enkelt fokusera på allt som måste göras, och det är mycket. Jag har även uppkörning på tisdag, hur nu detta ska gå... 

Det är såhär, anledningen till att jag har så grymt mycket att göra denna veckan är för att projektet ska vara klart, japp, PA1201 ska avslutas. Bloggen har varit en stor del av mitt projekt, att lära sig och redovisa hur det egentligen går till med en blogg, och jag trodde nog faktiskt att det skulle bli lättare än vad det var. 

Har varit lite depp idag också.... allt har väl sina anledningar, men det är inte alltid man känner för att prata om det. råkade göra sötnosen ledsen idag också, sa faktiskt något väldigt elakt till honom, men han sårade mig också... kändes lite jobbigt. Början av dagen var dock bra, var ute och shoppade med älklingen och hittade massa fint. Om jag hinner lovar jag att lägga upp en bild på en lila underbar kofta som jag köpte. 

Ifall jag nu får råpanik resten av veckan, och detta är det sista ni hör av mig tills helgen, bli snälla inte arga då. Jag ska försöka ha tid att uppdatera, men det blir inte lätt. Och alla mina kära vänner, förlåt, redan i förväg ifall jag kommer att verka totalt associal denna kommande veckan. Det är inte att jag är arg, bara otroligt stressad. 

Älskling, förlåt till dig också, ifall jag inte har så mycket tid denna veckan. 


PUZZZZZZZZZZZZZZZ sötisar 

Julbord

Visst är det underbart med julbord? Det tycker jag, är bara så ledsen att jag inte kommer att gå på något i år. har bestämt att nästa år ska kära kusin och jag gå på julbord, så om du läser detta Sandra, då vet du, hihi!

Anledningen till att jag skriver om julbord helt plötsligt är för att jag sitter ensam hemma. Mamma och hennes man är på julbord, och, ser man på! - pojkvännen min också! Så, alla utom jag och min halv-syrra Amanda är på julbord. Jag vill ocksåååå! Men men, jag tar igen det nästa år, hihi!

PUSS på er alla julbordsätare! - är lite köttbullar för mig!

*hihi* -julblogg!

*hihi* va kul! Jag gjorde lite juligare stämmning här på min blogg. Har fått jultoksjukan, typ, så mysigt med julen.. Hoppas att ni uppskattar min uppdatering.

hihi, ps. Ska och handla en liten julklapp till min älkling sen, och mami!

PUSSISAR


JULKUL

Hello dear readers!

Vet att det var grymt länge sedan jag uppdaterade, beklagar detta!

Igår klarade jag nämligen körkortsteorin! Tisdagen och onsdagen ämnade jag till teori, och lite mys med älsklingen. Pluggade som en get! - och åt pepparkakor som i trans! Tur som det var så klarade jag provet och har nu en mindre sak att tänka på...

Till råga på allt så har jag fått värsta julkänslan! Vill fixa med julklappar och baka!!! ÄLSKAR julen! Det värsta, och ja här kommer något hemskt... jag har inte tid att pyssla med julen just nu. jag måste försöka plugga imorgon, en massa, så att jag slipper känna mig så hemskt stressad hela tiden. Sen kan jag baka, och mysa, handla paket och slå in fina paket och och och....... massa mys! Funderar på att ändra bloggen också lite, så den blir lite juligare. Vad tror ni om det?

Föresten, dagens julinfo:

Ta god tid på dig att slå in dina paket, det är så mycket roligare att både ge och få paket som är fina.

PS: Söndag tänker jag i alla fall ägna åt julmys! Ska göra choklad och massa gott!

RSS 2.0