Ta skolan på allvar!

Idag är jag arg, mina vänner i sin tur är väl ännu argare på mig. Mitt humör har dock en ganska naturlig anledning, skolan. För att förklara det för er så kan jag börja med att berätta hur mitt schema i skolan ser ut. Det är helt perfekt, nästan inga lektioner och en hel dag till fritt förfogande.
     Nu kanske ni undrar varför jag är så arg när jag har det så bra? Jo, ingen tar skolan på allvar längre! Jag har vänner som totalt struntar i skolan och jag förstår inte varför, vi har bara ett år kvar, stå ut! FAN! Jag blir så arg! Inte konstigt att jag blir irriterad på dem jag umgås med i skolan, såklart blir jag det när jag är den enda som tar det på allvar, är jag den enda som vill ha bra betyg? 
     Peter, en av mina allra käraste vänner har bestämt sig för att misslyckas i skolan. Det gör mig så ledsen, men jag tänker inte hjälpa honom mer, tänker inte vara jobbig och tjata tänker inte ta alla uppgifter för honom och försöka se till att han inte hamnar efter. Jag vill inte, jag orkar inte! Sen kommer han till mig, eller snarare sagt, ringer mig varje dag och klagar över att han mår dåligt för att han skiter i allt, hur tror han att ja mår? Och hur svårt kan det möjligen vara att vakna på morgonen och ta sig till skolan? Så svårt är det inte...
     Från och med nu så struntar jag i om folk tycker att jag är assosial i skolan, just nu känner jag att jag behöver plugga, för det är trots allt därför jag går till skolan, och då tänker jag plugga!
     Så, nu ska jag starta denna blogg på allvar och sätta mig och plugga, tror det blir lite svenska nu. 

PUSS på er så länge.   

Ny blogg ;)

Hej hej..!
     Känns så skönt att få blogga igen, men samtidigt lite läskigt. För er som inte visste det så hade jag en blogg förut oxå, som hette sessaprinsessa.blogspot.com, men det blev dags att skaffa en ny. Det är så att jag går i trean på gymnasiet och ska börja med det "efterlängtade" projektet. Så jag kom till skolan och skulle skriva en projektmall, men nja, fick idetorka helt enkelt! Och vad gjorde jag då?! Jag bloggade... som alltid var jag på lite bättre humör efteråt och då fick jag iden att varför inte göra ett projekt om modebloggar?.. Kändes som en helt rätt idé.
     Nästa steg var att hitta en "bloggvärd" som jag ville använda och nu, ja nu har jag alltså kommit så långt att jag skriver mitt första inlägg. För att specifiera vad mitt projekt ska handla om så är det kortfattat att undersöka vad som får vissa att lyckas med sina bloggar och hur det påverkar samhället, samtidigt som jag ska försöka skapa en fin egen blogg.
     Måste säga att det är inte helt lätt, har inte bloggat via den här sidan förut så det är en massa nytt att lära sig, men som tur är har jag funnit en blogg som berättar precis hur man går till väga för att designa sin blogg. Så den bloggen studerar jag just nu. Bloggen heter http://www.designadinblogg.se högt rekomenderad om du behöver hjälp. =)
     Nu ska jag fortsätta plugga på hur jag gör bloggen fin för er, men vi hörs snart igen.

PUSS PUSS

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0