HALLOWEEN

Då var  det dags igen; Halloween.
     Från att jag var liten har jag egentligen bara ett riktigt stort minne från halloween, och det var inget bra minne precis, men, sen dess har jag försökt att skapa bra Halloween-minnen. Hoppas att jag kan göra det iår oxå. Det blir min första Halloween med Patrik, och jag ser verkligen fram emot den. Det är lustigt, att uppleva nya saker med Patrik får mig så glad, nu är han på jobbet, och jag längtar tills han kommer tillbaka.
     Ne, om man skulle vara liteduktig och börja greja lite. Ska måla naglarna och så innan Peter kommer hit.
Puss På Er allihop, och hoppas ni får en läskig Halloween!


Bus Eller Godis?!

6 månader

= panik, ångest, förvirring och ja, ni som känner mig vet hur jag påverkas av dessa speciella dagar. Men vad ska man göra, man får helt enkelt genomlida dem, jag älskar honom.
     Jag vet inte helt säkert vad det är som utlöser dessa knasiga panik/ångst/förvirringsattacker, men jag vet att jag aldrig kommer att hitta någon annan som verkligen försöker förstå mig så som Patrik gör. han ger sig inte, jag är arg och odräglig och fortfarande vill han gå till botten med vad det är som gör mig upprörd. Istället för att anta att det har med honom att göra, att anta och bli arg och ledsen, men NEJ. Patrik står ut med mig, tills jag lugnat mig, tills min ilska tynat bort och tills jag inte ser rött längre. 
     Imorgon, den 29/10 firar vi ett halvt år, 6 månader. Först kände jag panik, en viss rädsla men nu känner jag inte så längre. Inget av det förgångna finns kvar, vem vet, en dag kanske jag inte ens behöver få den där paniken alls, en dag kanske jag bara känner mig så pass säker, i mig själv och på andra att jag inte behöver känna rädsla längre.

     Tills dess har jag kommit en bra bit på vägen, jag har hittat någon, som inte förstår mig, men göör ett tappert försök, och i mitt fall är det bättre än jag någonsin kunnat hoppas på.


Älskar dig min älskling!


Bloggarbete

Wow! Hela dagen blev visst ägnad till kära lilla bloggen. Idag har jag, som jag hoppas ni märkt, fixat otroligt mycket med min blogg.. Jag har bytt färger, gjort en header, lagt in länkar m.m. Det är inte precis lätt, men jag tycker jag gör framsteg. Annars har dagen varit lugn, lite för lugn. Man blir trött av att bara mysa en hel dag. Imorgon ska jag ha körlektion, ni vet väl alla hur det är, det där körkortet, som inte riktigt vill sig... Men men, sen bär det av till stan, behöver shoppa lite, träffa lite folk, hihi*
     Hoppas att ni alla sover sött, det ska jag göra - om en stund i alla fall *trött*

PUSS


hmm...

Jag försöker verkligen att fixa bloggen så att den ska bli snygg, men det är ju seriöst jättesvårt. Om jag gör bakgrunden till svart så får jag inte texten till att bli vit, väldigt jobbigt, vet någon hur man går till väga? Hihi*
     Hur som helst, imorgon är det som ni alla säkert vet dags för högskoleprovet. *panik*, nej det är faktiskt inte så farligt med paniken, jag gör det för första gången imorgon så mitt syfte med provet är att få ser uppbyggnaden och testa det. Jag har hört att det är bäst att göra det flera gånger, eftersom det är uppbyggt på ett rätt klurigt vis.. hihi'* nå. ni får lycka till med det, ni andra som kommer att göra det, försov er inte imorgon.. 

PUSS, lovar att försöka snygga tll bloggen ytterligare.. hihi* 

...plugg



Shit! Denna dag verkar ju lovande! Nu är klockan 08:18 och jag har suttit och pluggat i lite över en timma redan. Min buss till skolan går vid 10:00, men har man slarvat och inte pluggat så kan det bli såhär.
"Läxa att komma ihåg tills nästa gång: Gör det du ska när du har tid, istället för att hitta på en massa ursäkter!" Vad gjorde jag till exeplelvis i lördags, jo, jag var lite nere så jag bestämde mig för att det verkade som en utmärkt idé att möblera om hela mitt rum, visst blev det supersnyggt, men allvarligt talat Jess!!!
     Idag finns hur som helst inget som kan få mig att avvika från plugget, det är verkligen viktigt att det går först idag, har nämnligen ett väldigt betygsavgörande prov i internationell kulturkunskap imorgon. 
     Ne, nu ska jag vila i en liten stund och sedan göra mig iordning för skolan. På tal om bilden som jag la upp idag, relevansen låg i att det skulle vara underbart att ha ett Starbucks här i stan att gå och sätta sig på. Underbart att plugga där, och underbart kaffe! Men men, bor man i landet lagom så ska man väl inte få njuta av dessa delikatesser. Men å andra sidan kan man ju snart flytta, cirka ett halvt år kvar i skolan nu! Jippi!

USH!

Jag måste egentligen plugga, men det finns ingen ork. 
     Har ont i magen, trött, och känner inte alls för att göra något produktivt med tiden som är kvar denna kväll. Vet att jag måste, men är bara för trött. Vad är moraliskt rätt? Just nu tror jag min mage säger att det enda rätta är att gå och äta choklad, jag får helt enkelt kämpa mer imorgon, och hoppas på att humöret är på topp då.

PUSS på er

RSS 2.0