Morgon

Jag älskar morgonar som aldrig tycks ta slut (även fast jag är väl medveten om att jag måste göra mig iordning och åka till jobbet). Kaffe, vänner-maraton och mysiga tjocka sockar. Åhh, ni gissar inte vad som hände mig på jobbet igår!
JAG FICK EN NY AVDELNING! Den jag allra helst ville ha, underkläder och accesoarer :) Jag är så lycklig. Detta betyder att jag styr över hela underklädes och accesoar avdelningen! De finaste och roligaste avdelningar i hela affären! :) Känns inte riktigt lika tungt att åka till jobbet idag, det har dock kännts lite jobbigt det sista, men det går väl över. Det är bara lite för mycket förändringar just nu, men det lugnar sig väl.
Nej, måste göra mig iordning nu.
XOXO/ Jess

Irriterad

Varför är jag så irriterad på Patrik alltid? Eller nu idag och igår. Jag förstår inte, jag menar jag är ju inte arg på honom. Jag älskar honom väldigt mycket, men vi kanske inte borde prata så mycket i telefon, för det verkar som om vi inte kan hålla oss från att tjafsa med varandra om vi pratar i telefon för länge. Blablabla... Jag har seriöst haft pms i typ en månad nu, börjar tröttna på dessa "PLÖTSLIGA MENTALA STÖRNINGARNA".
Har ni något botemedel?
Puss o Kram till alla söta där ute!
XOXO/ Jess

En underbar helg med Älsklingen

Heeej bloggen!
Shit, jag behövde verkligen min lediga helg, nu känns det så mycket bättre på jobbet. Jag går inte längre omkring och kollar på klockan konstant för att se om jag snart kan få sluta, nej nu jobbar jag på som bara den!
Helgen var väldigt mysig :) Helt perfekt faktiskt. Vi började med att gå på Liseberg, vilket är helt underbart på vintern - så vackert och mysigt!
Myspys med Patrik
Vi åt kanderade äpplen, vilket var väldigt gott - faktiskt godare än jag trodde!


Patrik fick det hela att se ut som ett klipp ur en skräckfilm, det ser faktiskt rätt läskigt ut, buuuhuu
Lördagen spenderade vi åt shopping. Köte lite julklappar till våra när aoch kära och sen unnade vi oss en hel del till oss själva också. Jag köpte bl.a. en helt underbar kjol på BIK BOK, snäv svart med nitar - Underbar! Sen fikade vi, och jag tror jag har ett nytt favoritfik i Göteborg, Fröken Olsson, ja, om jag minns rätt så heter det så... hur som helst störtmysigt!
Ok, jag är inte "put" jag bara råkade göra denna min just när någon tog upp kameran, men detta är från fiket iaf.


Såhär söt var min älskling när vi fikade, hihi, urgullig!!!

Sammanfattat kan man väl säga att det var en väldigt lyckad helg. Som avslutades med en väldigt god middag hos mamma på söndagen, och en mysig kväll... Saknat mamma, det var kul att se henne...
Nej, nu ska jag sova, är trött, och lite sur faktiskt, efter ett inte så trevligt telefonsamtal med Patrik, då han VERKLIGEN inte förstod vad jag menade!
XOXO GOD NATT/ Jess

Äntligen snart ledig!

Snart snart snart kommer den, min  lediga helg. Förhoppningarna är stora, det planeras för skumpa och oändligt kärlekstrams *ler*.
Ser självklart fram emot hotellfrukosten minst lika mycket, finns det något bättre??
Fransk frukost i Paris, tidigt våren 2009, underbara minnen

XOXO/ Jess

TIRED

Ok, need to sleep! Haha, jag förstår verkligen inte. Jag är såå trött. Vara ledig har tagit hårt på mig, haha. Onsdag-torsdag var jag ledig och jobbade igår. Nu imorse när jag vaknade utav den hemska ringtonen trodde jag att jag stod inför domedagen - har aldrig varit såhär trött!
Men men, nu gör jag mig klar för att åka till jobbet. Ännu en underbar dag, haha - NOT, det kommer vara sjukt mycket folk idag. Men men...
Jag har inte riktigt lyckats planera in att jag skulle ha tid för bloggen just nu, så hinner inte lägga upp några foton, men det kommer, lovar.
Kram på er allihop!

RSS 2.0