Tristess - Dagdrömmar

Sitter i skolan. Jag har inget emot skolan, men när man bara är i skolan för att invänta nästa lektion, ja då tycker jag att det är fullkommligt värdelöst! Dem har ändrat vårt schema så nu har vi två stycken håltimmar på fyra timmar, visst är man motiverad till att gå på dem lektionerna, inte!

Förutom tristess och arga tankar över schemat kommer dagdrömmarna smygandes. Var just och solade lite på underbara Meddo, och somnade faktiskt, helt läskigt, hihi, vaknade av att lamporna i solariumet stängdes av. Började tänka på framtiden, och som ni kanske vet så har jag haft lite ångest för framtiden den sista tiden. Men idag har det faktiskt känts kanska ljust. Pratade med Cecilia förut, helt plötsligt kommer jag med mitt något klumpiga förslag "Men, dra med dig syrran så flyttar vi utomlands, jag, du, din syster och min alldeles underbara pojkvän!" Japp, det var det. Det roliga var nu att hon inte helt ratade min ide, vi började istället prata om möjligheterna kring allt. Vi landade på Spanien, och därefter satt vi och sökte på lägenheter.

Saken är den att om Patrik vill så vill jag självklart ha med honom. Men det är lättare att hitta ett boende om man är fler. Så varför inte fråga Cecilia och Jenny om dem ville hänga på, kändes helt rätt! Nu är ju inget bestämt och vi spekulerar bara, Patrik har ju knappt träffat dem, men desto fler desto roligare, så ser jag det!

Vi hittade två lägenheter som vi tyckte var intressanta. Den ena låg i Malaga, Spanien, vi lade in en intresseanmälan på den med en gång. Priset per månad var inte skrivet så vi frågade efter detta. Sedan fann vi en lägenhet i Palma på Mallorca, det fanns inga bilder, men som det var beskrivet lät det fantastiskt! Denna lade vi oxå en intresseanmälan på, och förhoppningsvis kan vi få svar och kanske få se några bilder, vem vet det kanske är helt ruttet, hihi. Eller fabulous! Jag har ju ett litet förflutet på Mallorca, men jag älskar verkligen ön, den är så otroligt vacker och lugnet där passar mig perfekt. Det finns civilication men den större delen av ön är helt beroende på turism och därmed förljer deras lugna och harmoniska sätt. Inte kan man låta sitt förflutna styra ens framtid. Elelr hur?


Sen har jag även funderat på reseledare en del. Jag var inne på ving idag och kollade, funderar på att söka. Söka kan man ju alltid göra, chansen att jag blir antagen till ens en intervju är ju inte speciellt stor. Skulle man få jobbet kan man ju självklart alltid tacka nej om man skulle ändra sig. Fördelen med att vara reseledare är att då skulle jag kunna skaffa mig en lägenhet i Sverige, så att jag hade en fast punkt här hemma. Kanske i Göteborg. Reser jag ivär känns det lite som om man måste börja om från början igen när man väl kommer hem. Vilket jag kommer att göra, för jag vill ju plugga i Sverige. Som läget är nu så är min fasta punkt mestadels hemma hos min mamma, men eftersom jag alltid åker mellan Patrik, mamma och Pappa så känns det knappast som en fast punkt. Jag vill ha ETT hem, där jag har allt och känner mig hemma. Det skulle betyda så otroligt mycket för mig.


Förstår ni min kluvna känsla? Men fortfarande vill jag resa, och jag SKA resa. Hur när och vart, jag det får ni följa här på bloggen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0